Het coronavirus heeft veel impact voor onze klanten en flexcollega's. Het roept veel vragen op. We geven hier graag wat meer info. 

 

Is Actief Werkt! nog bereikbaar?

We zijn zeker nog goed bereikbaar. Veel van onze medewerkers werken vanuit huis, maar dat wil zeker niet zeggen dat zaken stil liggen. We vinden het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd blijft, en u uw flexibiliteit behoudt. We zijn telefonisch, per mail en via onze sociale media goed bereikbaar om u te helpen. 

Beschikbare medewerkers

Wanneer u behoefte heeft aan (tijdelijke) medewerkers kunnen wij snel schakelen. De huidige situatie maakt dat de behoeften per opdrachtgever sterk wisselen. Sommige bedrijven hebben minder behoefte aan personeel, waardoor wij onze flexcollega's snel elders kunnen inzetten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Wat zijn de meestgestelde vragen van dit moment?

Er leven natuurlijk veel vragen. Wat gebeurt er als u moet afschalen of wanneer een bedrijf sluit? Wat zijn de gevolgen wanneer flexcollega's niet kunnen werken als gevolg van ziekte, of als gevolg van zorgtaken? Waar hebben flexcollega's recht op, waar heeft u recht op? Het liefst zouden wij deze vragen hier voor u beantwoorden. Helaas is er meestal geen eenduidig antwoord mogelijk. Daarom adviseren we zowel onze flexcollega's als u als opdrachtgever contact op te nemen met de contactpersoon op de vestiging. Zij helpen graag verder. 

 

Elkaar helpen

Het is een turbulente tijd, dat is duidelijk. Je ziet ook mooie effecten: een groot gevoel van verbondenheid, mensen die elkaar helpen. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Dat mede dankzij onze flexcollega’s bedrijven hun maatschappelijke bijdrage kunnen blijven leveren is fantastisch en waardevol.  Laten we elkaar blijven helpen waar mogelijk.