Waar komen wij vandaan?

Oprichting uitzendbureau.

Actief Werkt! is een dochter van Actief Interim, een internationaal opererend Belgisch familiebedrijf met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van uitzenden. Nu meer dan 27 jaar later is Actief Interim een groep van bedrijven die als uitzendbureau voor hun klanten (inter)nationaal iets willen betekenen en die jaar na jaar eenzelfde groeipatroon kunnen neerzetten.

Actief Werkt!

Actief Werkt! heeft meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en is met een omzet van meer dan 150 miljoen euro een middelgrote uitzendorganisatie. Voorheen was Actief Werkt! bekend onder de naam TiP Personeelsdiensten en Ténce! Inzetbureau. Actief Werkt! maakt nu deel uit van Actief Interim, één van de meest persoonlijke en snelst groeiende uitzendbureaus met een uitgebreid vestigingennetwerk in Nederland, België en Duitsland. Actief Werkt! richt zich op bemiddeling in vacatures op het gebied van productie, techniek, facilitair, transport, logistiek, commercie en administratie.

“Eén van de meest persoonlijke en snelst groeiende uitzendbureaus.”

Visie.

Innovaties in ons vak zijn natuurlijk belangrijk, maar in kern blijft het mensenwerk. Dat begint met echte aandacht. Voor elkaar. Daarom staan we dicht bij onze opdrachtgevers en flexcollega's. Met vestigingen in de buurt of intern bij onze klant. Dat maakt de samenwerking makkelijker en onze resultaten beter. Met gewoon goede mensen. Die met elkaar het verschil maken. Actief Werkt. Voor elkaar.

Ronald Kardol

Een organisatie is zo goed als haar mensen. Ik geloof in mensen. En ik zie het als één van mijn voornaamste taken als algemeen directeur ervoor te zorgen dat al onze medewerkers professioneel en met plezier hun dagelijks werk kunnen verrichten. Alleen dan kunnen wij samen de doelstellingen van Actief Werkt! realiseren.”

Waar wij naar toe willen

Nieuwe vestigingen.

Onze kernwaarden zijn Persoonlijk, Dichtbij en Doen! Daar staan we voor. Voorop staat dat je vooral jezelf kunt zijn en plezier in je werk moet hebben. We zijn ambitieus en blijven groeien en hebben nu zo'n 50 locaties door het hele land. Het investeren in relaties is waar het in ons vak om draait. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor flexcollega’s en collega’s. We staan graag klaar voor elkaar. Want dan presteer je het best. We zoeken nog volop naar nieuwe locaties om uit te breiden. Zo voldoen we aan onze ambitie om altijd dichtbij te zijn.

Dichtbij.

We staan dichtbij omdat we de taal van de regio, van onze flexcollega's en van onze klanten spreken. We weten wie ze zijn en wat er speelt in hun omgeving. Toegankelijkheid en vertrouwen, het zijn belangrijke voorwaarden om elkaar écht te leren kennen.