Waar komen wij vandaan?

Groot genoeg om specialist te zijn, klein genoeg om persoonlijk te blijven.

Actief Werkt! is al meer dan 25 jaar actief in de uitzendbranche. We zijn onderdeel van de Actief Group, een internationaal opererende onderneming, en daarmee een van de snelst groeiende uitzendbureaus. Actief Werkt! heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen in Nederland en zijn daarnaast als Actief Group aanwezig in België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken.

Wij zijn één van de grootste uitzendopleiders van Nederland, met ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen.

Actief Werkt! streeft naar een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet.

Dat geldt niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor onze flexkrachten en vanzelfsprekend ook voor onze klanten. Persoonlijke aandacht maakt altijd het verschil. We willen dat onze opdrachtgevers, flexcollega’s en medewerkers zich persoonlijk geholpen en gewaardeerd voelen. Dit doen we door te luisteren, oprechte aandacht te hebben en interesse in elkaar te tonen. Mensen zijn ons werk. Daarom zijn we dichtbij onze klant aanwezig, op lokale vestigingen of inhouse.

"Werkplezier is de absolute voorwaarde voor een succesvolle organisatie. Zonder werkplezier, geen groei van mens en business."

Ilonka Drenker, algemeen directeur

Waar wij naar toe willen.

Lokaal ondernemen is onze kracht.

Onze kernwaarden zijn Persoonlijk, Dichtbij en Ondernemen! Daar staan we voor. Voorop staat dat je vooral jezelf kunt zijn en plezier in je werk moet hebben. We zijn ambitieus en blijven groeien en hebben nu zo'n 90 locaties door het hele land. Het investeren in relaties is waar het in ons vak om draait. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor flexcollega’s en collega’s. We staan graag klaar voor elkaar. Want dan presteer je het best. We zoeken nog volop naar nieuwe locaties om uit te breiden. Zo voldoen we aan onze ambitie om altijd dichtbij te zijn.

Dichtbij.

We staan dichtbij omdat we de taal van de regio, van onze flexcollega's en van onze klanten spreken. We weten wie ze zijn en wat er speelt in hun omgeving. Toegankelijkheid en vertrouwen, het zijn belangrijke voorwaarden om elkaar écht te leren kennen.