Uitgelicht

Is jouw collega jouw vriend(in)?

Heb jij een collega die meer is dan een collega? Die je je vriend of vriendin zou noemen? Vriendschap op de werkvloer is goed voor je geluk, je gezondheid, voor productiviteit en voor je loopbaan. Er zijn ook nadelen. Wanneer vriendschap ontstaat op de werkvloer, kan dat ook betekenen dat anderen zich buitengesloten voelen. Of misschien vind je het moeilijker om werk-beslissingen te nemen als je het belang van je vriend of vriendin meeweegt.

verder lezen »

Uitgelicht

Actief Werkt! Uitzendbureau in top 3 Best Workplaces 2019

Actief Werkt! Uitzendbureau behaalde tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam voor het tweede jaar op rij een plek in de top drie van Best Workplaces in de categorie grote organisaties.

verder lezen »

Uitgelicht

Actief Werkt! en Prima Personeel bundelen de krachten

Prima Personeel, gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen, wordt onderdeel van Actief Werkt!. Met deze bundeling van krachten groeit Actief Werkt! naar een top-10 positie in de Nederlandse markt van uitzenders. De uitzendorganisaties stellen samen dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en in-house locaties verspreid door Nederland. De overname is gericht op samenwerking tussen de beide bedrijven en het versterken van elkaars dienstverlening. Klanten en flexkrachten gaan profiteren van een uitgebreider dienstenpakket, een groter landelijk vestigingennetwerk en een ruimer aanbod aan beschikbare banen.

verder lezen »

Uitgelicht

Terneuzen is officieel geopend!

Wat een geluk hebben we gehad met het mooie weer tijdens de fantastische opening van het nieuwe pand in Terneuzen! Het pand is officieel geopend door wethouder de heer Jack Begijn samen met Algemeen Directeur Actief Werkt! Ronald Kardol en onze Vestigingsmanager Actief Terneuzen, Eva Barrettapiana.

verder lezen »

Life is short, work somewhere AW!SOME ✨

verder lezen »

Uitgelicht

6 tips om tijdens het thuiswerken mentaal gezond te blijven.

Tips voor je mentale gezondheid Door de coronacrisis werken we zo veel mogelijk thuis. Dit is even schakelen. Geen collega’s om koffie mee te drinken of snel te overleggen. Door het virus wordt fysiek contact beperkt. Dit is goed om de verspreiding van het virus tegen te gaan, maar minder goed voor je mentale gezondheid. Om de komende thuiswerkperiode goed door te komen hebben we zes tips voor je op een rijtje gezet.

verder lezen »

Uitgelicht

10 jaar Amsterdam UMC – locatie AMC dat moeten we vieren!

Als je denkt aan medewerkers van een ziekenhuis, denk je misschien vooral aan artsen en verpleegkundigen. Maar denk je eens in hoeveel mensen er nodig zijn om het ziekenhuis schoon te houden, de afdelingen te voorzien van schoon linnengoed, de operatiekamers van genoeg hechtdraad, de vele bezoekers te helpen met het vinden van de weg in het ziekenhuis

verder lezen »

Uitgelicht

8 redenen om bij ons te werken.

Waarom zou jij bij ons willen werken? Wij geven je 8 redenen!

verder lezen »

Uitgelicht

Corona: hoe gaan we hier samen mee om?

Het coronavirus heeft veel impact voor onze klanten en onze flexcollega's. Het roept veel vragen op. We geven hier graag wat meer info.

verder lezen »

Tip

Sollicitatie.

'Beschikken over zelfkennis en het kunnen benoemen van talenten en ontwikkelpunten spreken voor je. Als recruiter wil ik je oprecht leren kennen en dat betekent dat ik óók boven tafel wil krijgen wat je straks goed en minder goed gaat doen. Ben je bijvoorbeeld niet zo goed in het verrichten van administratieve handelingen? Geeft niets, maar benoem het!' Kelly Keizer, Talent Acquisition Manager bij Actief Werkt!

verder lezen »

Nieuws

De kurken knallen in Middelburg!

In het mooie Zeeland in de stad Middelburg is onze vestiging al sinds jaar en dag gevestigd. De oude locatie had een nostalgische uitstraling maar helaas zagen we die nostalgie door het hele pand terug. Het pand was verouderd en voldeed niet meer aan de wensen van deze tijd. Buiten dat is het team zo gegroeid dat er ruimte tekort was. Op nog geen 100 meter afstand is er een nieuwe locatie gevonden. Groot, ruim en alle werkplekken op de begane grond.

verder lezen »

Nieuws

Vestiging Woerden is een feit!

Onze fantastische nieuwe vestiging aan de Wagenstraat in Woerden is een feit! Donderdag 21 maart hadden we de grote opening en werd het pand officieel geopend door wethouder George Becht samen met onze Directeur Ronald Kardol en vestigingsmanager Heidy Kok.

verder lezen »

Tip

Sollicitatiegesprek.

'De beste en belangrijkste tip: probeer jezelf te zijn! Bij Actief Werkt! gaan we voor een langdurige samenwerking. We hebben er beiden niets aan wanneer jij als nieuwe collega niet goed op je plek zit. Wees eerlijk en oprecht en laat je niet verleiden tot het geven van sociaal wenselijke antwoorden. Kom op tijd en zorg dat je bent voorbereid.' Kelly Keizer, senior corporate recruiter bij Actief Werkt!

verder lezen »

Uitgelicht

'​'​ Marc Overmars, als u me wilt hebben zult u de portemonnee moeten trekken ! '​

Ajax boekt op Europees niveau mooie successen. Bij Actief zijn we niet alleen in Nederland aan het groeien, maar ook in Europa boeken we steeds grotere overwinningen. Bij Ajax hebben ze de slogan : WZAWZDB wat staat voor : '' Wij zijn Ajax, wij zijn de beste ''. Deze zou je ook kunnen goed kunnen toepassen bij Actief - '' Wij zijn Actief, wij zijn de beste!

verder lezen »

Uitgelicht

Werk zoeken in tijden van Corona

Ben jij op zoek naar werk? De wereld van solliciteren is in tijden van corona behoorlijk veranderd. Het zou wel heel erg zonde zijn als jij je daardoor laat ontmoedigen. Hier lees je hoe je er voor zorgt dat je sollicitatie-fit blijft!

verder lezen »

Blue Monday

Vandaag, 20 januari, is het weer Blue Monday. Deze dag zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Maar waarom? De gezelligheid van de feestdagen is achter de rug en de goede voornemens zijn bij vele al mislukt. Het is nog steeds vroeg donker en ’s morgens laat licht. Vaak is het koud en nat en de vakantie is voor veel mensen nog te ver weg om naar uit te kunnen kijken. Bovendien is het weekend net voorbij en is de maandag het begin van een lange werkweek. Voel jij dit ook zo? Lees hieronder 5 tips zodat jij deze dag nét iets makkelijker door komt.

verder lezen »

Uitgelicht

Jordy is superkracht van 2019!

Jordy Hommelberg (24) uit Houten heeft de landelijke verkiezing voor beste flexkracht gewonnen en mag zichzelf een jaar lang Superkracht noemen.

verder lezen »

Uitgelicht

Werk jij binnen? zoek de buitenlucht op!

Je kunt je er wel iets bij voorstellen dat regelmatig naar buiten gaan goed voor je is. Maar hoe zit dat precies?Als je naar buiten gaat krijg je meteen meer zuurstof. Je staat er niet bij stil, maar daardoor daalt je hartslag, bloeddruk

verder lezen »

Uitgelicht

Waarom Actief Werkt! voor Robin?

Hoe is het om voor Actief Werkt! te werken? Is Actief echt een Great Place to Work? En wat heb je zelf gemerkt van de veranderingen die zijn doorgevoerd nav het Great Place to Work onderzoek van vorig jaar? De afgelopen weken zijn verschillende collega's hierover aan het woord geweest. Robin Boschker sluit deze reeks af met haar verhaal.

verder lezen »

Tip

Aanbevelingen.

'Als ik lees dat andere mensen enthousiast over iemand zijn, dan is de kans groot dat ik contact opneem met diegene. Vraag jouw netwerk een aanbeveling te schrijven op LinkedIn.' Marjolein Kuijpers, corporate recruiter bij Actief Werkt!

verder lezen »

Nieuws

Opkomende sollicitatietrends.

Solliciteren via mobiele apparaten neemt toe, veelgevraagde kandidaten verstoppen zich online en job hoppen is terug van weggeweest. Slechts enkele voorbeelden van verwachte sollicitatietrends in 2017. Hoe gaat uitzendbureau Actief Werkt! als snelgroeiende organisatie hiermee om?

verder lezen »