De week van...

Uitgelicht

Actief Werkt! Uitzendbureau in top 3 Best Workplaces 2019

Actief Werkt! Uitzendbureau behaalde tijdens het Best Workplaces event in Amsterdam voor het tweede jaar op rij een plek in de top drie van Best Workplaces in de categorie grote organisaties.

verder lezen »

Uitgelicht

Actief Werkt! en Prima Personeel bundelen de krachten

Prima Personeel, gespecialiseerd in het uitzenden van vakmensen, wordt onderdeel van Actief Werkt!. Met deze bundeling van krachten groeit Actief Werkt! naar een top-10 positie in de Nederlandse markt van uitzenders. De uitzendorganisaties stellen samen dagelijks meer dan 7.000 flexkrachten en vakmensen aan het werk via 68 vestigingen en in-house locaties verspreid door Nederland. De overname is gericht op samenwerking tussen de beide bedrijven en het versterken van elkaars dienstverlening. Klanten en flexkrachten gaan profiteren van een uitgebreider dienstenpakket, een groter landelijk vestigingennetwerk en een ruimer aanbod aan beschikbare banen.

verder lezen »

Uitgelicht

Terneuzen is officieel geopend!

Wat een geluk hebben we gehad met het mooie weer tijdens de fantastische opening van het nieuwe pand in Terneuzen! Het pand is officieel geopend door wethouder de heer Jack Begijn samen met Algemeen Directeur Actief Werkt! Ronald Kardol en onze Vestigingsmanager Actief Terneuzen, Eva Barrettapiana.

verder lezen »

Tip

Sollicitatie.

'Beschikken over zelfkennis en het kunnen benoemen van talenten en ontwikkelpunten spreken voor je. Als recruiter wil ik je oprecht leren kennen en dat betekent dat ik óók boven tafel wil krijgen wat je straks goed en minder goed gaat doen. Ben je bijvoorbeeld niet zo goed in het verrichten van administratieve handelingen? Geeft niets, maar benoem het!' Kelly Keizer, Talent Acquisition Manager bij Actief Werkt!

verder lezen »

Nieuws

Vestiging Woerden is een feit!

Onze fantastische nieuwe vestiging aan de Wagenstraat in Woerden is een feit! Donderdag 21 maart hadden we de grote opening en werd het pand officieel geopend door wethouder George Becht samen met onze Directeur Ronald Kardol en vestigingsmanager Heidy Kok.

verder lezen »

Uitgelicht

'​'​ Marc Overmars, als u me wilt hebben zult u de portemonnee moeten trekken ! '​

Ajax boekt op Europees niveau mooie successen. Bij Actief zijn we niet alleen in Nederland aan het groeien, maar ook in Europa boeken we steeds grotere overwinningen. Bij Ajax hebben ze de slogan : WZAWZDB wat staat voor : '' Wij zijn Ajax, wij zijn de beste ''. Deze zou je ook kunnen goed kunnen toepassen bij Actief - '' Wij zijn Actief, wij zijn de beste!

verder lezen »

Uitgelicht

8 redenen om bij ons te werken.

Waarom zou jij bij ons willen werken? Wij geven je 8 redenen!

verder lezen »

Uitgelicht

Waarom Actief Werkt! voor Robin?

Hoe is het om voor Actief Werkt! te werken? Is Actief echt een Great Place to Work? En wat heb je zelf gemerkt van de veranderingen die zijn doorgevoerd nav het Great Place to Work onderzoek van vorig jaar? De afgelopen weken zijn verschillende collega's hierover aan het woord geweest. Robin Boschker sluit deze reeks af met haar verhaal.

verder lezen »

Nieuws

Wat maakt mijn werk nou zo leuk....!

Het leukste aan mijn job is, direct betrokken te zijn bij de organisatie en van dichtbij de groei meemaken. Zojuist gebeld met Ramona van den Berg, manager van Actief Student, en zij heeft aangekondigd dat Actief Student gaat groeien. We gaan naar Utrecht! www.actiefstudent.nl

verder lezen »

Tip

Sollicitatiegesprek.

'De beste en belangrijkste tip: probeer jezelf te zijn! Bij Actief Werkt! gaan we voor een langdurige samenwerking. We hebben er beiden niets aan wanneer jij als nieuwe collega niet goed op je plek zit. Wees eerlijk en oprecht en laat je niet verleiden tot het geven van sociaal wenselijke antwoorden. Kom op tijd en zorg dat je bent voorbereid.' Kelly Keizer, senior corporate recruiter bij Actief Werkt!

verder lezen »

Tip

Aanbevelingen.

'Als ik lees dat andere mensen enthousiast over iemand zijn, dan is de kans groot dat ik contact opneem met diegene. Vraag jouw netwerk een aanbeveling te schrijven op LinkedIn.' Marjolein Kuijpers, corporate recruiter bij Actief Werkt!

verder lezen »

Uitgelicht

Openheid over liefde op de werkvloer

Onderzoek wijst uit: in de liefde is alles geoorloofd, en dus ook daten met een collega. Mits werkgevers en tortelduifjes zich aan deze 8 relatieregels houden. Liefde op kantoor komt regelmatig voor. Logisch, want werk beslaat een groot gedeelte van ons leven en we brengen veel tijd door met collega's. Uit cijfers van het CBS blijkt dat er in Nederland 296.000 werknemers zijn van wie de partner in hetzelfde bedrijf werkt. Dit komt neer op 150.000 stellen op de werkvloer, ofwel 4% van het totaal aantal werknemers in Nederland.

verder lezen »

Nieuws

Opkomende sollicitatietrends.

Solliciteren via mobiele apparaten neemt toe, veelgevraagde kandidaten verstoppen zich online en job hoppen is terug van weggeweest. Slechts enkele voorbeelden van verwachte sollicitatietrends in 2017. Hoe gaat uitzendbureau Actief Werkt! als snelgroeiende organisatie hiermee om?

verder lezen »