Een succesvolle regionale salesdag!

Vorige week was het zover: de regionale salesdag van Actief Werkt! Een dag vol energie, enthousiasme en waardevolle ontmoetingen. Collega's van onze vestigingen in regio Zuid-Oost trokken eropuit om bedrijven te bezoeken en hen kennis te laten maken met Actief Werkt!

verder lezen »

Een onvergetelijk weekend met Actief Werkt!

Bij Actief Werkt! geloven we dat hard werken en plezier hand in hand gaan. Daarom vierden we ons gezamenlijk succes van 2023 met een weekendje weg. Dit jaar was Alicante onze bestemming, en het was een ervaring om nooit te vergeten!

verder lezen »

Een Great Place To Work voor Nick Zuidema

Nick vertelt over zijn loopbaan bij Actief Werkt!, maar ook wat deze plek voor hem een Great Place to Work maakt.

verder lezen »

Een actieve aftrap van het nieuwe jaar!

Samen met 325 collega’s trapten we het jaar af met ons jaarlijkse Kick-off event. Het was een avond vol energie, inspiratie en teamspirit.

verder lezen »

In de auto met...

verder lezen »

We work together, We party together!

Actief Werkt!. Een plek waar succes niet alleen een individuele prestatie is, maar een collectieve viering van inzet, teamwork en een werkcultuur die alles overtreft. Als je op zoek bent naar een werkplek waar je niet alleen je carrière kunt laten groeien, maar ook kunt genieten van een warme en ondersteunende omgeving, dan hoef je niet verder te zoeken. We zijn trots om te delen dat we in de top 10 van de ‘Best Large Workplaces 2022’ staan, en dat is geen toeval – het is het resultaat van onze buitengewone werkcultuur die ons in staat stelt om net dat stapje extra te zetten.

verder lezen »

Een geweldige werkplek om Actief te zijn

Actief Werkt! heeft zich bewezen als een geweldige werkplek, door een top 10 positie te behalen als ‘Best Large Workplaces 2022’. En ook nog eens als enige uitzender van de in totaal 40 genomineerden bedrijven!

verder lezen »

Uitgelicht

Waarom Actief Werkt! voor Robin?

Hoe is het om voor Actief Werkt! te werken? Is Actief echt een Great Place to Work? En wat heb je zelf gemerkt van de veranderingen die zijn doorgevoerd nav het Great Place to Work onderzoek van vorig jaar? De afgelopen weken zijn verschillende collega's hierover aan het woord geweest. Robin Boschker sluit deze reeks af met haar verhaal.

verder lezen »

Uitgelicht

Werk jij binnen? zoek de buitenlucht op!

Je kunt je er wel iets bij voorstellen dat regelmatig naar buiten gaan goed voor je is. Maar hoe zit dat precies?Als je naar buiten gaat krijg je meteen meer zuurstof. Je staat er niet bij stil, maar daardoor daalt je hartslag, bloeddruk

verder lezen »

Tip

Sollicitatie.

'Beschikken over zelfkennis en het kunnen benoemen van talenten en ontwikkelpunten spreken voor je. Als recruiter wil ik je oprecht leren kennen en dat betekent dat ik óók boven tafel wil krijgen wat je straks goed en minder goed gaat doen. Ben je bijvoorbeeld niet zo goed in het verrichten van administratieve handelingen? Geeft niets, maar benoem het!' Kelly Keizer, Talent Acquisition Manager bij Actief Werkt!

verder lezen »

Actief Werkt! en Equalture hand in hand

Actief Werkt! heeft concrete stappen gezet in het skills gericht werven door gebruik te maken van de recruitmenttool Equalture in het sollicitatieproces.

verder lezen »

Actief in de Maatschappij

Een arbeidsmarkt waar iedereen ertoe doet. Dat is onze visie op arbeid. Daarmee dragen wij bij aan een duurzame arbeidsmarkt. Voor iedereen die kan en wil werken. Ervaren of onervaren. Geschoold of ongeschoold. Wij sluiten niemand buiten, er is immers plek genoeg.

verder lezen »

Een kijkje in de agenda van Naomi - Inhouse Intercedent

Naomi van Damme, Inhouse Intercedent voor de Schoonmaakbranche: “Iedere dag weer draag ik bij aan het mooie doel om klant en flexkracht met elkaar te verbinden. Ik help daarmee in het vervullen van ieders behoeften! En dat geeft ook mij weer een goed gevoel!”

verder lezen »

Tip

Sollicitatiegesprek.

'De beste en belangrijkste tip: probeer jezelf te zijn! Bij Actief Werkt! gaan we voor een langdurige samenwerking. We hebben er beiden niets aan wanneer jij als nieuwe collega niet goed op je plek zit. Wees eerlijk en oprecht en laat je niet verleiden tot het geven van sociaal wenselijke antwoorden. Kom op tijd en zorg dat je bent voorbereid.' Kelly Keizer, senior corporate recruiter bij Actief Werkt!

verder lezen »

Life is short, work somewhere AW!SOME ✨

verder lezen »

Uitgelicht

Werken bij Actief? Dat levert je dit op!

8 redenen om je aan te sluiten bij het team van Actief Werkt!

verder lezen »

Een leven lang ontwikkelen

Een leven lang leren, daar gaan we voor! Vanaf de eerste werkdag gaan we aan de slag met het ontwikkelen en optimaal benutten van je talent.

verder lezen »

Maak kennis met Thomas Erdman

Thomas zet zich al jaren in voor Actief Werkt! Techniek. In 5 jaar tijd maakte hij mooie stappen van junior projectmanager naar branchemanager. Hoe Thomas deze succesvolle ontwikkeling heeft ervaren lees je hier!

verder lezen »

(Persoonlijk) Leiderschap bij Actief Werkt!

Onder leiderschapsontwikkeling verstaan we het bevorderen van vakkundigheid en persoonlijke vaardigheid van leidinggevenden door ontwikkeling in verschillende vormen. Met als doel dat leidinggevende optimaal kunnen bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen, een voorbeeldpositie richting teams innemen en de uitdaging in de functie behouden.

verder lezen »

Tip

Aanbevelingen.

'Als ik lees dat andere mensen enthousiast over iemand zijn, dan is de kans groot dat ik contact opneem met diegene. Vraag jouw netwerk een aanbeveling te schrijven op LinkedIn.' Marjolein Kuijpers, corporate recruiter bij Actief Werkt!

verder lezen »