Waarom Actief Werkt! voor Robin?

Mijn baan

Als intercedente ben ik werkzaam op de vestiging in Apeldoorn. In deze functie ben ik allround inzetbaar. Van het voeren van intakegesprekken met kandidaten tot het benaderen en bezoeken van (potentiële) klanten. Vanaf januari 2019 mag ik mezelf Senior Intercedente noemen waar ik super trots op ben! Ik heb hard gewerkt en het is fijn dat het dan ook nog beloond wordt met deze titel. Het is super dat Actief Werkt! nu ook de mensen die al enige tijd in dienst zijn wat extra’s kunnen bieden.

Mijn keuze voor Actief Werkt!

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik de vacature administratief medewerker tegen bij een klant van de vestiging Apeldoorn. Bij mijn vorige werkgever zat ik niet meer zo op mijn plek en dacht laat ik maar eens gaan kijken wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. Dezelfde dag werd ik nog gebeld door een een collega van de vestiging met de vraag of langs wilde komen voor een kennismaking. Een aantal dagen later ben ik op gesprek geweest en heeft Emily ( onze Regio manager bij Actief Werkt!) mij vol enthousiasme verteld over de functie van Intercedente (totaal niet voorbereid en geen idee wat ik me daar precies bij voor moest stellen). De functie bij die ene klant was volgens haar geen goede match maar de functie van Intercedente in Apeldoorn wel! Ik werd gelijk enthousiast en toen ik thuis vertelde over deze functie zeiden ze gelijk dat ik het moest doen. De informele sfeer en de veelzijdige functie heeft er voor gezorgd dat ik de stap heb durven zetten!

Mijn werkplezier

Je dag is zo onvoorspelbaar en dat is iets wat ik heel leuk vind. Er zijn zoveel verschillende taken die je als intercedente kunt oppakken en dat maakt het werk gewoon heel leuk!

Mijn uitdagingen

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om meer klanten binnen te halen. Dat is gelukt! maar het is nu onze taak om deze klanten verder uit te breiden want daar valt zeker nog wat meer te behalen! Door de krapte op de arbeidsmarkt is het voor ons steeds lastiger om aan goede kandidaten te komen. Wij moeten steeds meer activiteiten ondernemen en creatiever zijn om de juiste mensen te vinden. Dit is zeker een uitdaging maar dan gaan we hard ons best voor doen!

Mijn omgeving

Apeldoorn heeft een hecht team met een bak ervaring en dat merk je. We zijn als team goed op elkaar ingespeeld en lachen (heel) veel. Met onze nieuwe manager is team Apeldoorn compleet!

Mijn toekomstige collega’s

Bij Actief Werkt! kom je in een warm bad terecht met een goed inwerkprogramma. Ben je enthousiast, leergierig en werk je graag in een leuk team om de beste resultaten neer te zetten? Dan is Actief Werkt! de nieuwe werkgever die je zoekt!