Onze Cultuur

Meer info? Neem contact met ons op via WhatsApp.

Stuur een WhatsApp

Weten wat er speelt

We zijn niet alleen letterlijk dichtbij, met vestigingen door het hele land, maar ook figuurlijk. Doordat we de taal spreken en weten wat er speelt. Makkelijk te benaderen, dat is wat we zijn.

Snel schakelen

We houden van no-nonsense, de bekende doe-maar-gewoon-mentaliteit. We hebben ook een voorkeur voor korte lijnen en snel schakelen. Voor een overdosis hiërarchie zijn we allergisch. Met de voeten op de vloer en de handen uit de mouwen.

  • Bekijk hier hoe Jory invulling geeft aan doen.

We houden van no-nonsense, de bekende doe-maar-gewoon-mentaliteit.

Elkaar kennen

Het investeren in relaties is waar het in ons vak om draait. Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor flexcollega’s en collega’s. We staan graag klaar voor elkaar. Als team waar iedereen elkaar kent. Want dan presteer je het best.

We zijn een Great Place to Work!

Ook dit jaar staan we weer in de top 10 beste werkgevers van Nederland. Een mooie prestatie waar we trots op mogen zijn. "Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie". Dat zijn onze woorden en met meer dan 25 jaar ervaring met personeel en maar liefst 90 vestigingen kan Actief Werkt! dan ook een grote impact maken. 

'Medewerkers op de eerste plaats', dat is één van onze vier strategische pijlers. Onze mensen gaan met vertrouwen, trots en plezier naar werk. Bij ons mag iedereen zichzelf zijn. Iedere dag weer. Sterker nog, we verwachten dit van onze mensen. En waar komt talent en werkplezier nu beter samen dan op een werkvloer waar iedereen zichzelf mag zijn? Wij hebben aandacht voor elkaar en onze ambities. 

Persoonlijke aandacht is het kernwoord en begint al in het onboardingsproces van Actief Werkt! Nog voor de eerste dag maak jij als nieuwe Actieveling informeel kennis met het team op de betreffende vestiging of locatie waar je gaat werken. Op de 1e werkdag ontmoet je je directe collega's nogmaals en meteen kun je hier je laptop in gebruik namen en alvast praktische zaken organiseren zoals je e-mailhandtekening instellen en inloggen op onze systemen. Op de tweede en derde werkdag ontvangen we alle nieuwe collega's op het hoofdkantoor in Breda, waarop de Algemeen Directeur over de visie, missie en kernwaarden van de organisatie vertelt. Tijdens de eerste tien weken vindt het daadwerkelijke inwerken op de functie plaats, waarvan acht dagen centraal in Breda. In de eerste maand vinden drie verschillende contactmomenten plaats met onder meer HR en de betreffende manager, om feedback uit te vragen, de integratie met de organisatie te peilen en waar nodig te kunnen coachen. Maar wat ook de huidige medwerkers bij Actief Werkt! het meest waarderen is de hoeveelheid vrijheid en verantwoordelijkheid die zij krijgen, in combinatie met de persoonlijke en vriendelijke manier waarop onderling wordt samengewerkt, Samen hard werken voor hetzelfde doel maar ook veel successen vieren! 

Met elkaar krijgen we het voor elkaar.

Waarom werken bij Actief Werkt!?

8 redenen om bij ons te komen werken!

lees meer

Actief Werkt! Academy.

Wie bij Actief Werkt! aan de slag gaat, kiest bewust voor een ‘Actief-leven’ lang leren.

lees meer

Ons bedrijf.

Lees over het ontstaan en de toekomstvisie van Actief Werkt!

lees meer