Toe aan de volgende stap?

Werk je al in de uitzendbranche en wil je meer verantwoordelijkheid? Of specialiseren in het recruitmentvak? Misschien heb je zelfs managementambities? Er is ontzettend veel mogelijk binnen onze organisatie. Doorgroeien kan in de diepte en in de breedte. Op locaties door het hele land onder onze labels: Inhouse, Techniek, MKB en Select.

Laat je gegevens achter

 

 

Bij Actief Werkt! krijg je de kans om jezelf te zijn in een bedrijf dat om je geeft, met genoeg ruimte om te groeien.

Ontdek een carrière die meer biedt dan alleen werk:

 • Top 10 Beste Werkplek
  We zijn trots op onze 9de plek van Great Place to Work, als enige uitzendbureau tussen vooraanstaande werkgevers.

 • Samen successen vieren
  Wij geloven in een balans tussen inzet en ontspanning en vieren successen met fantastische teamuitjes, feesten en weekendjes weg.

 • Ontwikkelingsmogelijkheden
  Met onze Actief Academy, coaching en de mogelijkheid een HBO Associate Degree te behalen, ondersteunen we je ambitie en ontwikkeling.

 • Uitgebreid salaris
  Stap in op €2.700 en €3.500 bruto per maand, inclusief bonussen, 8% vakantiegeld en persoonlijk keuzebudget (pkb) van 2%, afhankelijk van je ervaring. Tot aan de senior intercedentschaal is er groei mogelijk tot €4.444 inclusief alle componenten.

 • Extra Vakantiedagen en flexibel vakantiegeld
  Profiteer van 25 tot 28 vakantiedagen plus een extra bonusdag voor je verjaardag. Wil je meer vrije tijd? Je kunt tot 5 extra dagen aanschaffen! En kies zelf het moment om je 8% vakantiegeld te ontvangen voor optimale flexibiliteit.

Met jouw kennis en kunde bouwen we verder aan ons mooie bedrijf!

Wist je dat 40% van onze collega’s vroeg of laat kiest voor een nieuwe uitdaging binnen de organisatie? Bij Actief juichen wij dat enorm toe.

Als intercedent ben ik erachter gekomen dat ik sales erg leuk vind. Nu is mijn ambitie om salesmanager te worden.

Agnieszka Gruszczynska, intercedent Drachten

Bij Actief krijg ik alle vrijheid om eigen initiatieven te ontplooien. Echt als ondernemer aan de slag en ideeën uitwerken. Maar ook meedenken in besluitvormingen waarbij je zelf veel verantwoordelijkheid krijgt.

Thijs van Bentem, Projectmanager Installaties

Wat je (nog meer) kunt verwachten

 • Bonus en voordelen
  Vanaf je 1ste werkdag profiteer je op teamniveau van onze bonusregeling die jaarlijks 3% netto uitkeert. Profiteer verder van FiscFree voordelen voor bruto-netto korting op tech gadgets, fitnessabonnementen, opleidingen, en fietsen, alsook corporate benefits voor exclusieve kortingen op uitjes en online shoppen.

 • Reiskostenvergoeding
  Vanaf 10km volledige OV-vergoeding en €0,23 per kilometer voor eigen vervoer. Of een lease-auto voor zowel werk als privégebruik, met een tankpas die alle brandstofkosten dekt.

 • Werk-privé balans
  We bieden de optie om thuis en flexibele uren te werken, in overleg met je manager.

 • Doorgroeimogelijkheden
  Bij Actief zijn er volop doorgroeimogelijkheden, waaronder specialisaties in recruitment, sales, planning, en als jobcoach. We bieden ook leidinggevende functies, zoals vestigings-, inhouse-, regio-, en salesmanager.

Waarom Actief Werkt?

 

Bij Actief Werkt! richten we ons op wat werkelijk belangrijk is: echte verbindingen, ondernemerschap en samen succesvol zijn. Jij bent de kern van ons succes; jouw unieke bijdrage maakt ons anders. We hechten veel waarde aan duidelijke communicatie en het bouwen van langdurige relaties. Onze aanpak is proactief en gericht op het samen bereiken van doelen. Dit onderstreept wat werken bij Actief Werkt! zo speciaal maakt.

Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact me je op!

Ga naar formulier