Aan de slag als Intercedent

Werk jij momenteel als leidinggevende in een andere sector zoals bijvoorbeeld de retail, reis, horeca of hospitality branche? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent namelijk sociaal, hebt mensenkennis en bent klantgericht. Als intercedent kun je meer uit je kwaliteiten halen en bieden we je bovendien betere arbeidsomstandigheden.

Solliciteer direct

Bij Actief Werkt! krijg je de kans om jezelf te zijn in een bedrijf dat om je geeft, met genoeg ruimte om te groeien.

Wat wij bieden

 • Top 10 Beste Werkplek
  We zijn trots op onze 9de plek van Great Place to Work, als enige uitzendbureau tussen vooraanstaande werkgevers.

 • Samen successen vieren
  Wij geloven in een balans tussen inzet en ontspanning en vieren successen met fantastische teamuitjes, feesten en weekendjes weg.

 • Ontwikkelingsmogelijkheden
  Met onze Actief Academy, coaching en de mogelijkheid een HBO Associate Degree te behalen, ondersteunen we je ambitie en ontwikkeling.

 • Uitgebreid salaris
  Stap in op €2.700 en €3.500 bruto per maand, inclusief bonussen, 8% vakantiegeld en persoonlijk keuzebudget (pkb) van 2%, afhankelijk van je ervaring. Tot aan de senior intercedentschaal is er groei mogelijk tot €4.444 inclusief alle componenten.

 • Extra Vakantiedagen en flexibel vakantiegeld
  Profiteer van 25 tot 28 vakantiedagen plus een extra bonusdag voor je verjaardag. Wil je meer vrije tijd? Je kunt tot 5 extra dagen aanschaffen! En kies zelf het moment om je 8% vakantiegeld te ontvangen voor optimale flexibiliteit.

Wat je (nog meer) kunt verwachten

 • Bonus en voordelen
  Vanaf je 1ste werkdag profiteer je op teamniveau van onze bonusregeling die jaarlijks 3% netto uitkeert. Profiteer verder van FiscFree voordelen voor bruto-netto korting op tech gadgets, fitnessabonnementen, opleidingen, en fietsen, alsook corporate benefits voor exclusieve kortingen op uitjes en online shoppen.

 • Reiskostenvergoeding
  Vanaf 10km volledige OV-vergoeding en €0,23 per kilometer voor eigen vervoer. Of een lease-auto voor zowel werk als privégebruik, met een tankpas die alle brandstofkosten dekt.

 • Werk-privé balans
  We bieden de optie om thuis en flexibele uren te werken, in overleg met je manager.

 • Doorgroeimogelijkheden
  Bij Actief zijn er volop doorgroeimogelijkheden, waaronder specialisaties in recruitment, sales, planning, en als jobcoach. We bieden ook leidinggevende functies, zoals vestigings-, inhouse-, regio-, en salesmanager.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met het vinden en screenen van mensen om zo de geschikte kandidaten voor onze klanten te vinden. Daarnaast onderhoud je de planning, administratie en het contact met onze flexcollega's, zo noemen wij onze uitzendkrachten graag. Wat je in het kort bij ons kunt verwachten:

 • Werk met veel afwisseling.
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Regelmatige werktijden.
 • Ontwikkelmogelijkheden.

 

Direct solliciteren

Een baan bij jou in de buurt.

Actief Werkt! heeft zo’n 90 vestigingen verspreid door heel Nederland. Zo hebben we altijd wel een MKB of Techniek vestiging bij jou in de buurt. Of kun je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers op locatie bij ons Inhouse Services team.

 

 

Solliciteer gemakkelijk en snel!

Ben je nieuwsgierig geworden? Als we elkaar gesproken hebben ben je waarschijnlijk enthousiast. Dat krijgen we terug van onze sollicitanten. We gaan ook graag met jou in gesprek.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Anouk van Thoor op 06-19294963.

Direct solliciteren

 

 

Samen groeien, ondernemen en successen vieren.