Manager worden

Wat is ervoor nodig om manager te worden?
Hoe maak je als intercedent de stap naar
vestigingsmanager? En wat voor kennis
en vaardigheden heb je dan nodig?

 

Bij Actief Werkt bieden wij onze intercedenten
de mogelijkheid om middels het MIO-traject
(manager in opleiding) door te groeien naar
vestigingsmanager. Met als doel een eigen
vestiging te starten of een bestaande
vestiging over te nemen.

Vacatures manager

Opleiding tot vestigingsmanager

Als manager ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van jouw eigen vestiging. Je draagt een brede verantwoordelijkheid en daar hoort een uitgebreide opleiding bij. Wij bieden je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een goede manager te worden.

De opgedane kennis en vaardigheden kun je direct toepassen in de praktijk op jouw vestiging. Zo kun je als (toekomstig) manager direct aan de slag. Na een 1-jarige opleiding ben jij er helemaal klaar voor en mag jij je officieel manager noemen!

Management trainingen

De opleiding bestaat uit verschillende trainingen die je klaarstomen tot manager. Zo leer je alles over vestigingsmanagement, personal branding en sourcen, maar ook over financieel management. Jij moet natuurlijk wel de omzetcijfers van je vestiging goed kunnen rapporteren en jaarplannen kunnen opstellen.

Daarnaast word je een expert in sales en til je de vestiging naar een hoger niveau. Je leert bestaande relaties uit te bouwen en haalt nieuwe klanten binnen om het klantportfolio te vergroten.

Tenslotte leer jij op een succesvolle manier coachen en leidinggeven aan de hand van de LEAN-methode. Het zorgt ervoor dat jij je team op een slimme manier weet in te zetten om zoveel mogelijk waarde te creëren. Met een efficiënte organisatie zorg jij voor constante kwaliteit en een hogere winstgevendheid.

Persoonlijke coaching

Van wie leer je nu beter dan een ervaren manager? Daarom word je het gehele opleidingstraject professioneel begeleidt door een ervaren manager. Deze persoon helpt je bij het behalen van persoonlijke en professionele doelen.

Coaching helpt je als toekomstig manager met het verbeteren van je prestaties en de kwaliteit van je werk. Het zorgt ervoor dat je kunt groeien als manager maar ook als persoon.

Linda wordt manager

Vanuit je huidige baan doorgroeien naar manager is een waardevolle investering in je toekomst. Onze intercedent Linda gaat er helemaal voor en kan niet wachten om haar eigen vestiging te runnen.

Linda werkt momenteel als intercedent bij Actief Werkt Arnhem. Ze kreeg een management opleidingstraject aangeboden en dit bevalt haar goed. Het hele jaar door volgt ze verschillende trainingen die haar voorbereiden op een toekomstig rol als vestigingsmanager. Ze krijgt hierin begeleiding en tips van verschillende collega’s. De opleidingis voor haar prima te combineren met het werk op de vestiging.

Linda geeft aan dat een strakke en goede planning heel belangrijk is om het opleidingstraject goed te doorlopen. Het werk op de vestiging gaat natuurlijk ook gewoon door. Hierdoor kan ze wel meteen haar kennis en vaardigheden toepassen in de praktijk.

In haar werk voelt Linda zich gewaardeerd, ze krijgt veel vertrouwen en is blij met haar carrièrekansen. Het zorgt ervoor dat ze altijd haar best zal blijven doen om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Linda: ‘Je krijgt bij Actief Werkt de tijd en ruimte om te leren en te groeien. Echt super!’

Werkplek van manager

De vestiging is de vaste werklocatie van een vestigingsmanager. Samen met je team zorg je ervoor dat je vestiging goed draait. Je hebt leuke collega’s en de vestiging voelt echt als thuis. De werksfeer sluit daar ook helemaal op aan. Successen vieren jullie samen!

Linda: ‘Ons energieke en hechte team heeft veel lol met elkaar.’

Competenties manager

Een vestigingsmanager is een people manager, maar ziet ook overal commerciële kansen. Na het opleidingstraject dien je als manager over de volgende competenties te beschikken:

  • Persoonlijk: contacten leggen van diepgaande aard en onderhouden.
  • Initiatief: kansen signaleren en ernaar handelen, jij neemt het voortouw.
  • Prestatiemotivatie: jij stelt hoge eigen aan je werk en gaat voor het beste resultaat.
  • Coachen: een team motiveren, enthousiasmeren en inspireren.
  • Strategisch denken: het bepalen van de koers en het opstellen van jaarplannen.
  • Delegeren: het overdagen van taken en verantwoordelijkheden.

Openstaande vacatures: Manager in opleiding

Zie jij een baan als vestigingsmanager wel zitten? En heb jij al ervaring in de uitzendbranche? Bekijk onze openstaande vestigingsmanager vacatures en solliciteer direct.

lees meer