'​'​ Marc Overmars, als u me wilt hebben zult u de portemonnee moeten trekken ! '​

Ken je dat moment, dat je stil staat bij het feit dat je droom niet is waar gemaakt ?

Ik ben 29 en mijn droom is om te debuteren bij Ajax als snelle linksbuiten. Naarmate de jaren verstrijken, word de kans steeds kleiner. Bij mijn huidige werkgever zie ik veel gelijkenissen met Ajax. Actief Werkt! is wat mij betreft het Ajax in de uitzendbranche. Ajax staat erom bekend dat het de ideale plek is voor jong talent om zich te ontwikkelen. Ditzelfde geldt voor Actief Werkt!. Ik ben omringd door collega's die veel talent hebben en je moet je best doen om jezelf te onderscheiden !

Bij Ajax word er regelmatig getrokken aan spelers. De spelers boeken mooie resultaten en krijgen aanbiedingen van andere clubs. De talentvolle Recruiters en Intercedenten van Actief Werkt! worden ook regelmatig benaderd door andere clubs. Spelers van Ajax en het personeel van Actief Werkt! maken dezelfde afweging. Je gaat alleen weg bij de mooiste club, als je een aanbieding krijgt die je niet kan weigeren. 

Ajax boekt op Europees niveau mooie successen. Bij Actief zijn we niet alleen in Nederland aan het groeien, maar ook in Europa boeken we steeds grotere overwinningen. Bij Ajax hebben ze de slogan : WZAWZDB wat staat voor : '' Wij zijn Ajax, wij zijn de beste ''. Deze zou je ook kunnen goed kunnen toepassen bij Actief - '' Wij zijn Actief, wij zijn de beste!

De afgelopen jaren heeft Ajax mooie resultaten geboekt, maar is het nog niet in de prijzen gevallen. Vorig jaar zijn we bij Actief op de tweede plek beland bij Great Place To Work en dit jaar op de 3e plek! Een fantastisch resultaat, maar niet de eerste prijs. Daar gaan we elk jaar voor, net zoals bij Ajax

Nee, de kans dat ik als linksbuiten bij Ajax ga spelen is heel klein, want ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Actief Werkt!

Dus Marc Overmars, mocht u dit lezen ik sta open voor een transfer naar Ajax, maar dan zult u wel de portemonnee moeten trekken. Mijn contract bij Actief Werkt! is verlengd met nog een seizoen en ik heb zeker niet de intentie om te vertrekken !