Nienke Bik is achtentwintig en werkt als intercedent op de vestiging in Breda. Ze houdt van de afwisseling in haar werk en dat geen dag hetzelfde is. “Als je daar mee om kunt gaan heb je een wereldbaan.”

Gewoon, aan de slag

Nienke had al eerdere ervaring in het uitzendvak. Ze wist dat ze daarmee verder wilde. Maar ze zocht een werkgever waar ze zich beter thuis zou voelen. Eentje waar ze zich aan kon binden. Nienke: “Ik wilde graag iets van m’n toekomst maken.” 

Via LinkedIn kwam ze in 2015 in contact met wat nu Actief Werkt! heet. Bij binnenkomst op het hoofdkantoor had ze gelijk een goed gevoel. De sfeer beviel. Nienke: “En daarna hadden we ook een superleuk gesprek.” Volgens Nienke is dat gevoel nooit meer verdwenen.

“Als je daar mee om kunt gaan heb je een wereldbaan.”

Nu werkt ze op de vestiging in Breda. “Ik doe eigenlijk alles op het gebied van flexibel personeel, instroom, rondleidingen, planning, contracten etc.” Daarnaast houdt Nienke zich ook bezig met acquisitie bellen en het vervullen van andere vacatures.  

Wie bij Actief Werkt! aan de slag wil, moet volgens haar wel een bepaalde mentaliteit hebben. Het is veelzijdig werk voor aanpakkers die van afwisseling houden. Zelf omschrijft ze het als ‘gewoon aan de slag en alles voor honderd procent aanpakken’.

Nienke vindt het belangrijk om haar uiterste best te doen voor haar collega’s en flexkrachten. Ook omdat iedereen elkaar goed kent. “Ik denk dat mensen voor ons kiezen omdat we weten wat er speelt.”

 

Wat Actief Werkt! volgens haar anders maakt dan andere organisaties is zijn de mensen die er voor en er bij willen werken. Nienke: “Ik heb fijne collega’s die iets voor elkaar over hebben en die het werk echt leuker maken. Maar ook het werk zelf maakt dat ik iedere dag weer vrolijk de deur uitga.” 

Nienke: “Ik kan alles zeggen en ik mag ook alles doen. Ik word enorm vrij gelaten in mijn werkzaamheden en mag meedenken met hoe ik dingen zie of vind. Dat maakt het voor mij ook een fijne werk omgeving. Voor mij is Actief Werkt! doen.

Vacatures.

Kom jij ons team versterken? Bekijk nu alle vacatures!

lees meer

Verhalen over werken bij Actief Werkt!