Stan den Boer is klant coördinator bij het UMC Utrecht en werkzaam op de ‘in-house’ vestiging van Interval/HU/UMC. Hij begon als uitzendkracht maar zit nu aan de andere kant van het bureau.

Oplossingen leveren

Stan den Boer heeft het maar getroffen. Zijn vestiging in Utrecht met voornamelijk vrouwelijke collega’s, bevindt zich precies tussen de twee locaties in waar hij ‘inhouse’ werkt. De ene klant is de Hogeschool Utrecht. De andere het UMC. Stan: “Ik pendel heen en weer op mijn Actief Werkt! fiets.” 

Stan is ooit begonnen als uitzendkracht. Als klant coördinator is hij nu verantwoordelijk voor het contact met de klant en met de flexcollega’s. Dat vindt hij ook het leukst. “Ik hou van het wisselen tussen verschillende niveaus. Je moet die sfeer en gezelligheid op de werkvloer ervaren.”

 

“Door jezelf te zijn, creëer je een klik.”

Daar ziet hij ook het meeste resultaat van zijn werk. Volgens Stan bestaat dat voor een groot deel uit het oplossen van problemen. “Jan en alleman komt op je af. Die moet je een oplossing bieden voor acute ingewikkeldheden en problemen.” Gelukkig is Stan een echte ‘plannenman’. Hij komt altijd met een oplossing. 

Dat samenwerken, oplossingen bedenken en uitvoeren, kan volgens hem alleen als je goede contacten onderhoudt. Maar daarvoor moet je wel iets van jezelf laten zien: “Wat mij motiveert binnen het bedrijf is jezelf te kunnen zijn. Door laagdrempeligheid en transparant te werken.” Het gaat om volgens hem om ‘de juiste klik te creëren met de klant en medewerker’.

Van alle aspecten aan zijn werk denkt hij dat het contact met de mensen op de werkvloer het zwaarst weegt. Stan: “Ik ben voor iedereen benaderbaar. Daar haal ik het meeste plezier uit. Voor mij is Actief Werkt! dichtbij.

Vacatures.

Kom jij ons team versterken? Bekijk nu alle vacatures!

lees meer

Verhalen over werken bij Actief Werkt!

Nienke is intercedent.

Voor mij is Actief Werkt! doen.

lees meer

Cilla is vestigingsmanager.

Actief Werkt! is voor mij persoonlijk.

lees meer