Vestiging Woerden is en feit!

Ja we zijn open in Woerden

Onze nieuwe vestiging aan de Wagenstraat in Woerden is een feit! Heidy en Demi zijn al een tijdje “actief” in Woerden. “ Maar nu dan eindelijk vanuit een prachtige vestiging. Dat ze het na een paar maanden al zo druk zouden hebben, dat hadden ze echt niet verwacht. Lokale betrokkenheid is belangrijk en ook hier werpt dat nu al z’n vruchten af.

We zien al heel wat jaren dat uitzendbureaus hun deuren sluiten. 

Zo zijn er ook in Woerden in de afgelopen jaren een aantal bureaus vertrokken. Maar Actief Werkt doet dit niet en wil juist dicht bij de lokale bedrijven en mensen zitten. Omdat er in Woerden steeds meer mooie bedrijven hun deuren openen is dit genoeg reden om ook voor Actief Werkt! actief te ondernemen is deze plaats. Onze Vestigingsmanager Heidy Kok woont zelf in deze mooie en gezellige stad en kent de lokale markt dan ook heel goed. Vorig jaar heeft ze al een vestging in Boskoop mogen openen wat natuurlijk heel leuk was maar nu in haar eigen stad is dit helemaal geweldig.

Persoonlijk, Dichtbij en Doen

Ze vinden het leuk dat we langskomen en dat we er direct mee aan de slag gaan. We zijn bij Actief Werkt! echte doeners. We zoeken voor bedrijven onder andere productie- en magazijnmedewerkers. Maar we hebben ook vacatures als accountants, schilders en diverse salesfuncties. En dat varieert van lbo- tot hbo-niveau. Meestal krijgt een medewerker een contract van minimaal zeven maanden. Maar bij goed functioneren kunnen ze ook in vaste dienst worden genomen door het bedrijf. Werkzoekenden kunnen dus niet alleen voor tijdelijk werk bij ons terecht, maar ook voor langere tijd.”

Heidy en Demi heel veel succes!