Ons netwerk bestaat momenteel uit meer dan dertig vestigingen, maar daar blijft het niet bij. Onze ambitie is om continue uit te blijven breiden door nieuwe vestigingen te openen. Ook bij jou in de buurt. 

Dankzij onze landelijke dekking is er altijd wel een vestiging dichtbij bij jou in de buurt te vinden. In steden of plaatsen waar we nog niet gevestigd zijn, hebben we vaak een flexwerkplek of andere ontmoetingsplek waar je flexcollega's en klanten ontmoet. Ook zijn we vaak Inhouse te vinden, met een filiaal dat gevestigd is op de locatie van de klant.

Wie op een van onze vestigingen of Inhouse werkt, wordt onderdeel van een team dat de klant, het gebied én de regio door en door kent. Je opereert echt als een ondernemer die precies weet wat er speelt en waar de commerciele kansen liggen. Onze vestigingen worden aangestuurd door de Regiomanagers. Samen bedien je onze MKB klanten. We bemiddelen op het gebied van productie, techniek, facilitair, transport, logistiek, commercie en administratie.

Onze medewerkers

Jory is intercedent.

Wil je weten wat Jory vindt van zijn werk?

lees meer

Andere functiegroepen.

Workforce management.

Aan de slag als Recruiter of Inhouse Intercedent.

lees meer

Staffuncties.

Aan de slag als Supportdesk Medewerker of Marketing Manager.

lees meer

Stage & jong talent.

Op zoek naar een stageplaats.

lees meer